Schoolschaatsen €3,50, schaatsen & Sea Life €7,00 !

Van 5 december 2020 t/m 17 januari 2021 kan er weer volop geschaatst worden op het Kurhausplein in Scheveningen!
Kom je gezellig schaatsen met jouw school, (sport)vereniging, KDV of BSO? We hebben aantrekkelijke arrangementen samengesteld:

 

SCHOOLSCHAATSEN €3,50 p.p.
inclusief:
- 75 minuten schaatsen
- schaatshuur

 

 

SCHAATSEN & SEA LIFE € 7,- p.p. *
inclusief:
- 75 minuten schaatsen
- schaatshuur
- bezoek aan Sea Life

voor kinderen t/m 12 jaar


Deze groepsarrangementen zijn te reserveren op schooldagen gedurende de gehele periode van het evenement. In de kerstvakantie is er voor BSO's ook beschikbaarheid.
Er zijn er verschillende tijdsblokken die gereserveerd kunnen worden. Sea Life bezoek je na het schaatsen, ook hier is het nodig om vooraf een tijdsblok vast te leggen. Tijdens de vakantie moeten we eerst beschikbaarheid bij Sea Life checken voordat we de reservering kunnen maken.

Voor het schaatsen kun je kiezen uit de volgende tijdsblokken:
09.00 - 10.15 uur
10.30 - 11.45 uur
12.00 - 13.15 uur (niet beschikbaar tijdens de vakantie)
13.30 - 14.45 uur (niet beschikbaar tijdens de vakantie)

Per blok zijn maximaal 100 leerlingen toegestaan en het dragen van handschoenen is verplicht.
 


RESERVEREN
Het reserveren van de arrangementen is verplicht en vanwege beperkte beschikbaarheid is op tijd reserveren aan te raden. Een reservering maken kan telefonisch via 070-306 36 58 of per mail info@cooleventscheveningen.nl

CORONA PROTOCOL
Let op: onderstaand protocol is o.b.v. de maatregelen zoals bekend gemaakt op 3 november en is onder voorbehoud van wijzigingen
Op dit moment zijn er geen beperkingen voor leerlingen tot 18 jaar. Dit betekent dat het schoolschaatsen voor basis- en middelbaar onderwijs ‘gewoon’ kan! Begeleiders mogen (gratis) mee. Voorafgaand aan het bezoek dienen begeleiders van 18+ jaar de gezondheidscheck te doen (dit kan bij de entree).
Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot elkaar en ouderen. Kinderen t/m 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, maar wel tot mensen die 18 jaar of ouder zijn. Uitzondering op de groep van maximaal 4 personen is als deze uit hetzelfde huishouden komen.
bekijk hier alle coronamaatrelen.

ALGEMENE INFORMATIE
Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan, zonder handschoenen mogen kinderen niet op de baan.
Groepen zijn zelf verantwoordelijk voor vervoer, voldoende begeleiding en 1 contactpersoon voor de ijsmeester van Cool Event.
Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal blokken beschikbaar! 
 

BETALEN
Je kan de arrangementen bij voorkeur contactloos of contant afrekenen bij de kassa van de schaatsbaan. Hier ontvang je (indien van toepassing) gelijk een voucher voor de entree van Sea Life. Betalingen per factuur dienen vooraf per mail te worden aangevraagd. Er worden hiervoor € 15,- administratiekosten in rekening gebracht en moet ter plaatse een formulier ingevuld worden.

© 2021 Cool Event Scheveningen
Development door WebTwister