Groepsactiviteiten

Voor groepen vanaf 10 personen op of rond het ijs worden er verschillende activiteiten georganiseerd door onze partner Be Event Group.

GROEPSACTIVITEITEN OP EN ROND HET IJS

IJssculpturen maken (1,5 uur)
Creatief zijn en lekker hakken in groot blok ijs, tijdens de workshop ijssculpturen maken ga je samen aan de slag om van een vierkant blok een mooi kunstwerk te maken. Hakken, schaven, met een beiteltje en hamer creëer je zelf jouw beeld.
We beginnen met het kiezen van een thema van de dag. Na het kiezen van een thema van de dag krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier, om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen. Echte teambuilding dus!
Nadat iedere groep een goed concept bedacht (en geschetst) heeft, gaan we daadwerkelijk beginnen met het sculpturen. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak aan en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een interne of externe "deskundige" jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen! Hoe gekker hoe leuker!

Fun Curling (1,5 uur)
Bekend van de Olympische winterspelen! Altijd al zelf willen weten hoe het is om te curlen, dat kan nu. Voor dit mooie curlingspel hebben we 'Fun' Curling stenen compleet met bezems om zo dicht mogelijk bij het centrum te komen. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de captain cruciaal is. Natuurlijk starten we even met het onder de knie krijgen van de techniek. Wat is de glijtechniek, welke (glij) voet moet voor en wat is de meest effectieve houding? Het valt gelukkig mee, en iedereen heeft het in 'no time' door. Let's start the game! Welk team heeft de beste curling skills in huis en wint de competitie?

Be on Ice ijsspelen (1,5 uur)
De activiteiten hebben een ontspannen en ludiek karakter, waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. De ijsspelen bestaan uit de onderstaande Icegames.

- Human Icebowling
Men neemt één slee, één persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

-  Human Curling op een rubberband
Curling met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

- Jeu d´Ice
De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt, waarna de strijd losbarst, het is de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen.

- IJs Sjoelen
Met de veger probeer je de sjoelstenen van jouw kleur in de puntenvakken te schuiven. Maar… de tegenstander kan je dwarszitten, omdat de sjoelstenen om en om geschoven worden. Scoor zoveel mogelijk punten voor jouw team door de juiste gaten van de sjoelplank te vinden. Overleg met elkaar is van groot tactisch belang.

Après-Ski Pubquiz bij Restaurant Steam (1,5 uur)
De Après-Ski Quiz is afgeleid van de welbekende Pubquiz maar dan interactief en helemaal in winterse après-ski stijl. De quizmaster begeleidt jullie door de rondes en zorgt voor het nodige entertainment tijdens de activiteit. De Après-Ski games bestaan uit een Videoronde, Spijkers met koppen ronde, Het Woordenspel en natuurlijk een Après-Ski muziek quiz. Voor de 'echte' Après-Ski talenten hebben wij de Jodel bonusronde: wie heeft de hardste en meest originele jodel van de dag? Tijdens elke ronde zijn er punten te verdienen en we sluiten af met een leuke prijsuitreiking met een prijs voor de winnaars en een aanmoedigingsprijs voor de verliezers van de dag.
© 2023 Cool Event Scheveningen
Development door WebTwister