IJssculpturen bezoeken voor Groepen

Van 3 december 2022 t/m 22 januari 2023 kunnen er weer IJssculpturen bezocht worden op de boulevard van Scheveningen naast de pier tegenover de Foodhallen!
Kom je gezellig IJssculpturen bezoeken met jouw school, (sport)vereniging, KDV of BSO? We hebben aantrekkelijke arrangementen samengesteld:

 

IJssculpturen bezoeken € 4,- p.p.
 


Deze groepsarrangementen zijn te reserveren op schooldagen gedurende de gehele periode van het evenement. In de kerstvakantie is er voor BSO's ook beschikbaarheid.
Er zijn er verschillende tijdsblokken die gereserveerd kunnen worden.

Voor het schaatsen kun je kiezen uit de volgende tijdsblokken:
10.00 - 11.00 uur
11.00 - 12.00 uur
12.00 - 13.00 uur 
13.00 - 14.00 uur 

Per blok zijn maximaal 100 leerlingen toegestaan
 


RESERVEREN
Het reserveren van de arrangementen is verplicht en vanwege beperkte beschikbaarheid is op tijd reserveren aan te raden. Een reservering maken kan telefonisch via 070-306 36 58 of per mail info@cooleventscheveningen.nl


ALGEMENE INFORMATIE
Groepen zijn zelf verantwoordelijk voor vervoer, voldoende begeleiding en 1 contactpersoon voor de ijsmeester van Cool Event.
Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal blokken beschikbaar! 
 

BETALEN
Je kan de arrangementen bij voorkeur contactloos of contant afrekenen bij de kassa van de schaatsbaan. Hier ontvang je (indien van toepassing) gelijk een voucher voor de entree van Sea Life. Betalingen per factuur dienen vooraf per mail te worden aangevraagd. Er worden hiervoor € 15,- administratiekosten in rekening gebracht en moet ter plaatse een formulier ingevuld worden.

© 2023 Cool Event Scheveningen
Development door WebTwister