Fun Curling: een hilarische activiteit

Fun Curling: reserveer een hilarische en gezellige activiteit voor het gezin

Wil je met je vrienden een nieuwe sport ontdekken? Of gewoon een leuke activiteit plannen? Kom dan curling spelen op de schaatsbaan van Cool Event op Scheveningen. Er is een speciaal deel gereserveerd voor deze populaire activiteit. Curling is voor groot en klein gemakkelijk te doen. Dus reserveer  en kom met je vrienden genieten samen.
 
Wat is curling?
Curling is een leuke teamsport op het ijs. Met twee teams van minimaal drie spelers glij je de grote zware stenen over het ijs. Een speler laat de steen los en de andere gaan heel snel ervoor vegen. Plezier en lol gegarandeerd. Het team die de stenen zo dichtbij als mogelijk bij het middelste punt van de cirkel heeft gekregen, heeft gewonnen. De cirkel heet ook wel ‘het huis’. 
 
Waarom de bezemploeg?
Bezemen? Jazeker! Heb je ze wel eens gezien? De razendsnelle vegers met bezems op het ijs? Door met een bezem vóór de steen te vegen beïnvloed je de baan. Het vegen verwarmt en smelt het ijs een beetje en daardoor kan de steen verder komen en ook van richting veranderen. Ben jij goed in vegen? Dan kun je de steen wel twee tot drie meter verder krijgen! 
 
© 2023 Cool Event Scheveningen
Development door WebTwister