Vijf redenen om te schaatsen bij Cool Event

Vijf redenen om te schaatsen bij Cool Event

Schaatsen is traditie in Nederland. Ook nu het nog niet vriest en we nog niet weten of we op de bevroren plassen kunnen schaatsen, begint het voor velen al te kriebelen. Gaat het genoeg vriezen? Hebben scholen dit jaar ijsvrij? Komen er nog wedstrijden op natuurijs? Tot die tijd kun je het kunstijs al op. Cool Event geeft je vijf redenen om te komen schaatsen op de schaatsbaan op het Kurhausplein.
 
1. Goeie workout
Met schaatsen gebruik je bijna elke spier in je lichaam. Door een paar rondjes te schaatsen werk je aan je conditie en sterk je je spieren. Niet alleen je beenspieren met afzetten, maar ook je armspieren voor de balans. Na een uurtje op de schaatsbaan heb je al minimaal 400 calorieën verbrand. Perfecte manier om te sporten toch?
 
2. Leuk uitje voor het hele gezin
Schaatsen bij Cool Event is leuk voor jong en oud. De allerkleinsten hobbelen op de dubbele schaatsen achter de ijsbeer aan. Anna en Elsa zwieren over het ijs voor een ‘meet en greet’. En er is genoeg plek om voor de volwassenen eromheen te schaatsen. Dus alle tijd en ruimte om te genieten samen met de kinderen. 
 
3. Sportief bijkletsen met je vrienden of vriendinnen
Er zijn in deze coronatijd weinig evenementen of plekken waar je met je vrienden of vriendinnen naartoe kan. Een biertje in een cafe of hapje in een restaurant is er nu niet bij. De schaatsbaan is perfect om af te spreken en bij te praten met genoeg afstand. Al kletsend heb je niet eens door dat je al een paar rondjes verder bent. Dus gezellig en sportief! 
 
4. Combineer met strandwandeling of winkelen
We zoeken de natuur op, maken lange wandelingen en doen spelletjes in huis. Door de corona is het even zoeken naar een leuke activiteit. De schaatsbaan op het Kurhausplein zit pal aan de boulevard van Scheveningen. Combineer het schaatsen gemakkelijk met een heerlijke frisse wandeling op het strand. Liever winkelen? Ook dat kan. De schaatsbaan ligt naast de Palace Promenade waar je die nieuwe trui of tas kan scoren.
 
5. Nooit te laat om te leren
Heb je nog nooit geschaatst? En ben je op zoek naar iets nieuws? Doen! Iedereen kan leren schaatsen. Of je nu alleen de rust op het ijs zoekt om te proberen of met elkaar samen de uitdaging aangaat, het kan allemaal. Maak het zo gemakkelijk of moeilijk als je zelf wil. En wie weet schaats jij na een paar rondjes stunten wel als snelheidsduivel de baan rond.
 
© 2023 Cool Event Scheveningen
Development door WebTwister