Het CoolEvent zal weer starten in november 2024!

Scholen & Verenigingen

Van 11 november t/m 11 februari is de schaatsbaan op het Kurhausplein weer geopend. Kom je gezellig schaatsen met jouw school, (sport)vereniging, KDV of BSO? We hebben aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Combineer het schaatsen met eventueel een lekkere warme chocomel of een broodje Unox. Mocht je met een kleinere groep zijn, kun je het schaatsen ook combineren met ijssculpturen maken of een ander arrangement.

Prijzen & info

Schoolschaatsen

4,50 p.p.
75 minuten schaatsplezier
Inclusief schaatshuur

Betalen

Je kan de arrangementen bij voorkeur contactloos of contant afrekenen bij de kassa van de schaatsbaan. Hier ontvang je (indien van toepassing) gelijk een voucher voor de entree van Sea Life. Betalingen per factuur dienen vooraf per mail te worden aangevraagd. Er worden hiervoor € 15,- administratiekosten in rekening gebracht en moet ter plaatse een formulier ingevuld worden.

Algemene informatie

Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan, zonder handschoenen mogen kinderen niet op de baan.
Groepen zijn zelf verantwoordelijk voor vervoer, voldoende begeleiding en 1 contactpersoon voor de ijsmeester van Cool Event.
Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal blokken beschikbaar!

Schoolschaatsen

Deze groepsarrangementen zijn te reserveren op schooldagen gedurende de gehele periode van het evenement. In de kerstvakantie is er voor BSO’s ook beschikbaarheid.
Er zijn er verschillende tijdsblokken die gereserveerd kunnen worden.

Voor het schaatsen kun je kiezen uit de volgende tijdsblokken:
09.00 – 10.15 uur
10.30 – 11.45 uur
12.00 – 13.15 uur (niet beschikbaar tijdens de vakantie)
13.30 – 14.45 uur (niet beschikbaar tijdens de vakantie)

Per blok zijn maximaal 100 leerlingen toegestaan en het dragen van handschoenen is verplicht.

Combineer het schaatsen met eventueel een lekkere warme chocomel of een broodje Unox. Mocht je met een kleinere groep zijn, kun je het schaatsen ook combineren met ijssculpturen maken of een ander arrangement.

Tijdsblokken

09.00 - 10.15 uur

10.30 - 11.45 uur

12.00 - 13.15 uur

(niet beschikbaar tijdens de vakantie)

13.30 - 14.45 uur

(niet beschikbaar tijdens de vakantie)

Schaatshuur

Schoolschaatsen is inclusief schaatshuur. Wij hebben schaatsen van maat 27 t/m 47. Ook bieden we ‘dubbele ijzertjes’ voor de kleinere maten.

Je mag uiteraard jouw eigen schaatsen meenemen. Noren zijn niet toegestaan op het ijs, dat kan gevaarlijk zijn.